Mobile app development services professional applications

MOBILE APP DEVELOPMENT

Krijimi i aplikacioneve mobile per Android dhe iOS - Online Mobile app development Services - Hire Professional Developers!. 
Dizenjim dhe ndertim nga nje ekip i specializuar ne dizajn dhe programim sipas kerkeses dhe ne pershtatje me biznesin tuaj.

Informacion mbi krijimin e nje aplikacioni mobile

Ne kohen qe jetojme gjithkush nga ne ka nje aparat mobile dhe sigurisht te lidhur me internet. Te gjitha kompanite e medha kane nje aplikacion, jane ne proces ndertimi te tij ose po mendojne te startojne dicka te tille. Nje aplikacion per smartphone eshte prioriteti me i madh ne listen e ndertimit per nje arsye te mire. Sipas nje studimi gati 70% e klienteve te bankave perdorin nje aplikacion. Shume kompani si Aliexpress, Amazon, eBay, Etsy, krijojne nje trafik te cmendur nga perdorimi i aplikacioneve movile.  
Hire mobile app developers services online for development of professional apps Android and iOS!

Nese keni nje kompani dhe nuk keni krijuar nje aplikacion po humbisni shume. Investimi ne aplikacione mobile eshte shume i rendesishem. Megjithate kompanite duhet te kuptojne se ndertimi i nje aplikacioni eshte me i nderlikuar se te ndertosh nje zyre. Nje aplikacion eshte nje pjese e rendesishme per te ngritur marken tuaj.

Perzgjedhja e ekipit te duhur per ndertimin e aplikacionit eshte shume e rendesishme.Ndertimi fillon duke krijuar hapat e nevojshem dhe krijimi sipas rradhes eshte shume i rendesishem.Hapat ne krijimin e aplikacionit jane si me poshte.
Mobile app development services

Krijimi i nje aplikacioni Android dhe IOS

  1. Krijohet nje ide per funksionalitetet e aplikacionit
  2. Dizenjim aplikacioni sipas kerkeses se klientit
  3. Ndertim aplikacioni mobile Android & iOS APPLE
  4. Testim ne pajisje te ndryshme per probleme te mundshme
  5. Deployment ne Google Playstore & Apple Appstore

Cfare kerkojne klientet ?

Kjo eshte nje pyetje e rendesishme dhe i duhet adresuar para se te nisi puna per ndertimin e aplikacionit. Cfare kerkojne perdorusit nga Opsionet e aplikacionit tuaj? Duhet te kryhet nje studim per nevojat e vizitoreve ne faqen apo biznesit tuaj per te kuptuar se cilat jane opsionet qe nevojiten nga aplikacioni. Nje ekip do te krijoje opsionet e nevojshme duke eliminuar opsione qe nuk nevojiten per te patur nje kosto sa me te ulet, nje aplikacion sa me te shpejte dhe te lehte. Nje ide ne derrasen e zeze fshihet kollaj - Nje aplikacion i ndertuar keq kerkon kohe dhe para.

Effective Digital Consultancy Strategy

Ndertim aplikacioni | Mobile App development

Pjesa qe keni pritur me shume eshte ndertimi i aplikacionit. Nje kompani serioze e kupton kete pjese. Ne sigurojme qe aplikacioni juaj te jete unik dhe i suksesshem. 

Nga ana e dizajnit, inxhinieret informojne dhe keshillojne dizajneret per kerkesat nga sistemet operative qe aplikacioni do te funksionoje ose nesa ka nevoja specifike qe dizajneri duhet te kete kujdes. Shumica e aplikacioneve lancohen per Android dhe iOS ndaj dhe dizajneret duhet te jene ne sinkron me ndertuesit per te siguruar qe elemente te dizajnimit mos te ndikojne per keq ne aplikacion apo ne perdorim.

Ne frontin e ndertimit, ndertuesit e aplikacionit krijojne arkitekture aplikacioni te lehte.

Ne kete menyre sigurojne nje perdorim me te lehte, lehtesi ne ndryshim apo shtim opsionesh me vone.

Ne perdorim shume sisteme te cilat na ndihmojne te krijojme aplikacionin ne nje kohe me te shpejte.

Perderisa koha e dorezimit shkurtohet po ashtu dhe kosto ulet dhe aplikacioni do te jete ne prodhim me shpejt!

digiWEB - Mobile app development - Hire Developers for Professional Services 

Effective Digital Consultancy Strategy

NA TREGONI IDENE TUAJ!

Na jipni mundesine t'ju ndihmojme ta beni realitet

Na kontaktoni per te krijuar nje strategji dhe nje plan veprimi per te shkurtuar kostot e biznesit tuaj.

Testimonials

See all testimonials