Web Development Services

Web Development

Agjensia jone me eksperiencen shumevjecare ne ndertimin e faqeve web  ju ndihmon te keni rezultate te shkelqyera dhe te ndikoni te vizitoret.
Vendosni biznesin tuaj online, fitoni me shume  dhe rrisni databazen e klienteve.

E-commerce Systems

Kemi krijuar shume faqe ecommerce te cilat jane aktive ne tregun shqiptar.

CMS, WordPress, Drupal

Krijojme sisteme menaxhimi (CMS) qe ju mundeson te menaxhoni faqen lehtesisht.

Intranets/Extranets

Mund te ndertojme Sisteme per Intranets & Extranet .

Facebook Applications

Zhvillojme dhe mirembajme aplikacione Web, Mobile & Facebook .

Email Marketing Solutions

Ju mundesojme sistemet me te fundit per email marketing te cilat krijojne, dergojne dhe verifikojne rezultatin e fushatave reklamuese.

PHP and JS Development

Ndertim te sistemeve te ndryshme ne: PHP, React, Java, Node Js, Drupal, Python, JavaScript/ jQuery dhe teknologji te tjera.

Duke filluar nga kodi dizajni i faqes se internetit dhe permbajtja ne bejme gjithcka qe nje faqe interneti te jete e kompletuar.. Nje ekip me inxhiniere profesioniste punojne se bashku per te patur nje rezultat te pranuar nga ju. Ne ndertojme faqe interneti jo vetem qe te duken kudo por edhe per te patur nje eksperience navigimi shume te kendshme.

Ne ndertojme faqe interneti te cilat mund te jene prezantuese ne nje pjese, portale, faqe software. Keto faqe interneti mund te jene te personalizuara per mobile dhe responsive sipas kerkeses suaj. Ne mund te ndertojme aplikacione per Android apo iOS, portale informacioni si edhe sisteme qe monitorojne apo menaxhojne punen tuaj. Eshte koha per te automatizuar jeten dhe biznesin tuaj me sisteme profesionale.

Effective Web Development Solutions

Sisteme mobile dhe responsive

Sistemet qe ndertojme testohen qe te mund te perdoren ne te gjithe browser-at. Testimi kryhet si perdorues edhe si administrator. Gjithashtu ju ofrojme suport per te gjitha sistemet apo faqe interneti e krijuara nga ne.

Faqe interneti dhe sisteme te sigurta

A e dini sa sa goditje kryhen ndaj nje faqe interneti cdo sekonde qe kalon ? Me mijera sisteme te automatizuara tentojne te thyejne mbrojtjen e faqes suaj te internetit per te vjedhur te dhenat tuaja. Eshte e nevojshme qe dikush i specializuar te monitoroje keto sisteme per probleme dhe tentativa hakerimi. DIGIWEB

Effective Web Development Solutions

Nese deshironi te krijoni nje sistem apo faqe interneti na shkruani

Shfrytezoni fuqine e profesionisteve te vertete te fushes per te patur nje sistem te sigurt dhe te shpejte.

Nuk kemi kohe per tu zgjuar ne mengjes me surpriza te pakendshme.

Perdorni sisteme sigurie efikase te cilat raportojne ne cast per te gjitha tentativat dhe problemet e mundshme.