Digital marketing advertising in mobile platform  trends and use

Mobile Marketing

Mobile marketing eshte nje strategji marketingu me trends te larte e cila perfshin nje market me shume kanale reklamimi dhe nje strategji per te targetuar pajisjet portable sic jane smartphone, tabletat ose dhe celularet nepermjet faqes web, email platform advertising, mesazheve sms e mms, rrjeteve sociale dhe aplikacioneve.

Vitet e fundit klientet kane ndryshuar fokusimin e tyre dhe pegesat ne pajisjet portable. Per kete arsye reklamuesit po bejne te njejten gje per te patur nje qasje me te mire ne kliente potenciale. Nderkohe qe teknologjia behet me e forte ne nje drejtim po ashtu ndryshon dhe marketingu.mobile marketing platform

Per kete arsye duhet nje kontent me strategji dhe shume e personalizuar per te fituar vemendjen e bleresve te mundshem.

Mobile marketing eshte nje pjese shume e rendesishme afatshkurter por edhe afatgjate ne planin e marketingut.  Nga email deri te pay per click (PPC), SEO, kontent dhe social media marketing ka shume kanale per te perfituar nga audienca qe ju nevojitet. Qe marketingu te jete efektiv duhet qe eksperienca e lexuesit te jete maksimale ne platforma te ndryshme si pc, laptop, celulare, tablet etj

Mobile marketing platform ofron mundesi te shumta per te patur komunikim me perdoruesit dhe trends te larte. Me grupmosha te ndryshme mobile market ka nje audience jo thjesht sipas moshes por edhe seksit dhe vendodhjes te cilet jane te interesuar ne platform me komunikim data portable.

Eksperte te ndryshem ne krijim website implementojne kerkesat individuale te klientit. Si nje ekip profesional mobile marketing, ne mund te menaxhojme te gjithe kampanjat tuaja me targetim pajisjet portable duke filluar nga strategjia, profilizimi i audiences sipas kerkeses dhe nevojave tuaja.

41%

Post Engagement Rate Increase

21%

Page Engagement Rate Increase

+80k

Page Views In Average

180k

Downloads

Si funksionon marketingu mobile ?

Mobile marketing konsiston ne reklama te cilat shfaqen ne aparate celulare, tableta dhe pajisje te tjera portable. Formati i marketingut mobile, kostumizimi dhe stili mund te jene te ndryshme. Mund te ndryshohen sipas faqes se web,  aplikacioneve mobile dhe nevojave te biznesit.
 
Why You Need a Mobile Marketing Strategy
 
Biznesi juaj ka nevoje per nje strategji marketingu mobile per te njejten arsye qe nje pajisjeje elektronike i nevojitet lidhje me wifi. Kjo eshte koha qe jetojme! Ecim rruges dhe shohim shume njerez me koken te ngjitur te ekrani i smartphone te tyre. Sipas raportimeve te fundit me shume se 45% e navigimit ne internet kalon ne aparatet portable qe tregon qe nuk mund te injorohet ky burim reklamash.

Ju ofrojme nje strategji mobile marketing sipas nevojes se biznesit tuaj e mbuluar nga nje ekip profesionist ne dizajn dhe ndertim website e template email.  Mos e humb mundesine per te qene i pari ne kete platform.

Mobile Design

Eksperience e larte ne ' mobile marketing platform '

Targetim Specifik

Ndertojme kampanja marketingu me targetim specifik per nevojat tuaja.

Kampanja sms-Whatsapp

Perdorim i shume kanaleve per mobile marketing si sms dhe whatsapp.

Keni nevoje per Mobile Advertising ?

na shkruani per cdo nevoje